Gastronómia

Pred príchodom do reštaurácie si prosím urobte rezerváciu na čísle +421 42 44 59 600

Záleží nám na Vašom bezpečí!

KDE A AKO VZNIKAJÚ JEDLÁ ?

Máme od stredy 17. 6. nový a la carte, a okrem jeho predstavenia, Vám radi bližšie predstavíme aj človeka, ktorý  ho má na “svedomí.”

Moje meno je Ján Adámik a som šéfkuchárom v  Hoteli & Reštaurácii Gino Park Palace**** od roku 2017.

“Odmalička rád varím, a preto som aj študoval na Hotelovej akadémii v Prievidzi. Už počas tohto štúdia som mal to šťastie, že som sa dostal na pracovnú aj študentskú stáž do Švajčiarska. Za tých pár rokov, čo som tam pôsobil, som získal veľa skúseností. Videl som, ako má kuchyňa vyzerať a hlavne fungovať. Tvrdou prácou a disciplínou som sa dostal k tým najlepším v mojom odbore, od ktorých som sa veľa naučil. Na varení ma najviac baví to, že to nie je stereotyp a vždy je sa v čom zdokonaľovať a posúvať vpred. Rád experimentujem, objavujem nové chute, nové varianty a vkladám emócie do jedla.”

Koncept jedál, ktoré podávame v hotelovej reštaurácii je postavený na originálnych receptúrach, ale aj na sezónnosti surovín z ktorých sa skladajú. Kuchyňa využíva tradičné spôsoby prípravy v kombinácii s menej rozšírenými, touto kombináciou vzniká jedinečná gastronomická paleta, ktorá vo Vás zanechá skvelý zážitok. Našou ambíciou je používať čo najviac miestnych surovín a výrobkov tvoriť s nich chutné jedlá a byť reštauráciou, ktorá určuje trendy v regióne.

ján adámik gino park palace gastronomia

DEGUSTAČNÉ MENU

Degustačné menu tak ako celú ponuku reštaurácie pre Vás zostavuje šéfkuchár Ján Adámik. Degustačné menu je možné objednať pre minimálne 5 osôb, aspoň 5 dní vopred, počas letných mesiacov je degustačné menu možno objednať iba od nedele do štvrtku.

Cena: 49 € / osoba

Párovanie vín k jednotlivých chodom je 25 € / osoba

Rezervácia je možná na tel. čísle +421 42 44 59 600 alebo mailom na info@parkpalace.sk

Naše priestory

REŠTAURÁCIA

Vzdušný priestor s dominantným krištáľovým lustrom a pôvodným bohato zdobeným stropom je miestom prevádzky reštaurácie a je vhodný aj pre veľké spoločnosti, svadobné hostiny či iné dôležité príležitosti. Priestor je spojený so salónikmi Gino a Balassa po oboch stranách.

Otváracie hodiny

Pondelok – Nedeľa
10:00 – 22:00 – *Hotel si vyhradzuje právo prispôsobovať otváracie hodiny podľa aktuálnych nariadení ÚVZ

KAVIAREŇ

Kaviareň je tým pravým miestom na výbornú kávu Piacetto alebo domáci dezert. V ponuke je veľký výber slovenských a zahraničných vín, prémiové pivo Erb a ďalšie alkoholické a nealkoholické nápoje.

Otváracie hodiny

Pondelok – Nedeľa
10:00 – 22:00 – *Hotel si vyhradzuje právo prispôsobovať otváracie hodiny podľa aktuálnych nariadení ÚVZ

LOBBY BAR

Lobby bar je spojený s recepciou v barokovej hale kaštieľa. Spolu s letnou terasou vytvára priestor na príjemné posedenie alebo rauty a recepcie pri rôznych príležitostiach.

Otváracie hodiny

Nedeľa – Štvrtok 12:00 – 20:00*
Piatok – Sobota 12:00 – 22:00* –  *Hotel si vyhradzuje právo prispôsobovať otváracie hodiny podľa aktuálnych nariadení ÚVZ

SALÓNIKY GINO A BALLASSA

Salóniky s bohato zdobenými historickými stropmi sú spojené so sálou reštaurácie a majú zároveň aj samostatné vchody, takže sú ideálnym miestom pre usporiadanie rodinnej oslavy alebo obchodného rokovania v súkromí.

Otváracie hodiny

Na objednávku

SALÓNIK HUNTING

Tradičný pánsky salónik s ponukou cigár a kvalitných alkoholických nápojov je zároveň prehliadkou poľovníckych zbraní. Je obľúbeným miestom pre formálne a neformálne stretnutia za zatvorenými dverami.

Otváracie hodiny

Na objednávku

KAPACITA
PRIESTOR REŠTAURÁCIA KOKTAIL SPOLOČNÁ TABUĽA TRIEDA DIVADLO
Sál Kolchury 100 100 70 tvar E 90 110
Salónik Gino 24 30 24 tvar U 24 24
Salónik Balassa 24 30 24 tvar U 24 24
Salónik Hunting 18 30 16 tvar I
Átrium 250 400 250 450

    Balíčky ubytovania
    na mieru priamo pre Vás

    Menu